Offertes

Offertes

Als enthousiast mozaïekster sta ik altijd open voor nieuwe opdrachten. Schroom dus niet om contact met mij op te nemen, dan kunnen we samen je wensen en ideeën overleggen. Het is echter niet mogelijk om al bestaande mozaïekwerken opnieuw uit te voeren of te kopiëren. Mozaïek is handwerk en geen kunstenaar maakt tweemaal hetzelfde werk.

Als je oog toch is gevallen op een al eerder gemozaïekt patroon, dan kunnen we samen even overleggen of er nog een mogelijkheid bestaat om het eerdere werk in een nieuw jasje te steken, zodat het toch weer een uniek product wordt.

Je kunt een op maat gemaakte offerte aanvragen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Eigen object?

Als je een eigen object wilt laten mozaïeken, moet ik van tevoren bekijken of dit wel mogelijk is. Voorwerpen met ribbels of ongelijke vlakken zijn bijvoorbeeld lastig om te mozaïeken en vallen al snel af.

Het is daarom belangrijk als je zelf een voorwerp aanlevert dat ik hem eerst inspecteer, zodat we samen tot een mooie uitkomst kunnen komen. Is het bijvoorbeeld geschikt voor binnen of buiten? Welke kleuren heb je zelf voor ogen? Wil je gewone mozaïek tegels, glasmozaïek of vloertegels? Samen kunnen we deze vragen bespreken voor we tot een definitief besluit komen.

PS Neem een kijkje in de mozaiek galerie om inspiratie op te doen en te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.