Met mozaïek op de kunstbraderie

Met mozaïek op de kunstbraderie

8 oktober 2019 Door Remco

Afgelopen augustus heb ik voor het eerst op een creatieve braderie gestaan met mijn mozaïek, waarbij ik onder andere enkele mozaïek bijzettafeltjes heb uitgestald. Deze trokken enorm de aandacht, wat vele positieve reacties opleverde. Hartstikke leuk natuurlijk!

Mensen konden hun oude tuintafel door mij op laten knappen door ze in een nieuw jasje van mozaïek te steken. Dit idee sprak veel mensen wel aan, dus er zijn enkele opdrachten uitgekomen die ik inmiddels alweer heb afgerond. Een van de resultaten kun je op de foto’s tussen deze blogpost zien.

Veel mensen hebben thuis nog wel een oude tafel staan die te mooi is om weg te doen, maar die niet meer mooi genoeg om neer te zetten. Dit kan bijvoorbeeld een tafel of bijzettafeltje zijn, voor binnen of buiten.

 

Zelf vind ik het altijd heerlijk om een oud en lelijk exemplaar weer een geheel nieuwe look te geven. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu, dus in feite sla je twee vliegen in één klap!

Heb jij zelf ook nog zo’n tafel staan thuis? Dan ben je bij mij aan het juiste adres om er een uniek exemplaar van te maken!

Kleur, uitstraling en eventuele ideeën zijn helemaal naar eigen wens in te vullen, maar je kunt het ontwerp van je nieuwe mozaïektafel natuurlijk ook aan mij overlaten.

Ik hoor graag van je!

Ria van der Kroon